EBO Eiendom

EBO Eiendom er en innovativ eiendomsutvikler som siden 2005 har kjøpt, utviklet og solgt over 100.000 kvm eiendomsmasse. Gjennom betydelig kompetanse og ressurser er selskapets visjon å skape og utvikle markedsrelevant eiendom. EBO Eiendom er kontinuerlig på utkikk etter spennende prosjekter og samarbeidspartnere.

Gartnerihagen, Orkanger

Boligprosjekt med sentral beliggenhet i den nye Veksthusgata (øst for Orkdalsveien bak gamle Orkdalsbanken) bestående av 27 store leiligheter over 5 etasjer med parkeringskjeller, totalt 2.475 kvm BRA med innflytning i april 2018. Backe Trondheim AS gjennomførte totalentreprise og byggherre har vært Orkdalsveien 82B som eies av EBO Eiendom AS 50 % og lokalt eierskap gjennom brødrene Opøyen.

Gartnerihagen

Gartnerihagen 2, Orkanger

Boligprosjekt med sentral beliggenhet i den nye Veksthusgata (øst for Orkdalsveien bak gamle Orkdalsbanken) bestående av 19 store leiligheter over 5 etasjer med parkeringskjeller, totalt 1.835 kvm BRA. Backe Trondheim AS har totalentreprise og byggherre er Veksthusgata 82B som eies av EBO Eiendom AS 50 % og lokalt eierskap gjennom brødrene Opøyen. Gartnerihagen 2 er under bygging og det er planlagt innflytting sommer/høst 2019. gartneri-hagen.no

Se leilighetene på finn.no

Kastbrekka, Utleir

Reguleringsarbeidet pågår og det jobbes mot 2. gangsbehandling i kommunestyret. Målet er å få en blandet bebyggelse bestående av terrasseleiligheter og frittliggende eneboliger som utnytter de særs gode sol- og utsiktsforholdene, totalt ca 90 enheter. Pir II arkitekter er engasjert i utviklingen av prosjektet. Byggherre er Kastbrekka Eiendom AS som eies 50 % av Staur Eiendom AS og Reitan Eiendom AS.

Kastbrekka

Blåskogporten, Hitra

I samarbeid med arkitekt Håvard Eide og Hitra Bygg og Snekkerservices ble Blåskogporten ferdigstilt i landlige, vakre omgivelser på Hitra sommeren 2015. Prosjektet er bestående av 12 rekkehus/tomannsboliger på 90 kvm.

Last ned tegninger

Tangflata, Buvika

Tangflata er et boligprosjekt utviklet i samarbeid med arkitekt Odd Håkon Byberg. De første seks rekkehusleilighetene stod innflyttingsklare høsten 2013. I dag er prosjektet ferdig og består av 11 moderne rekkehus i solrike omgivelser nær sjøen.

Last ned prospekt

Sletvoldtunet, Oppdal

Sletvoldtunet består av 16 innholdsrike hytter over to plan med tre soverom, kjøkken/stue, TV-stue, bad og sportsbod. Det vil bli mulighet for badstue tilknyttet badet. Sletvoldtunet er ferdig regulert og utviklet i samarbeid med arkitekt Håvard Eide. Hyttene er i nær tilknytning til skianlegg og langrennsløyper.

Sletvoldtunet

Eiendomsforvaltning

Næringslokaler sentralt i Trondheim og på Oppdal leies ut til ulike aktører.


Kontakt

Morten Lilleberg
+47 975 98 701