EBO Eiendom

EBO Eiendom er en innovativ eiendomsutvikler som siden 2005 har kjøpt, utviklet og solgt over 100.000 kvm eiendomsmasse. Gjennom betydelig kompetanse og ressurser er selskapets visjon å skape og utvikle markedsrelevant eiendom. EBO Eiendom er kontinuerlig på utkikk etter spennende prosjekter og samarbeidspartnere.

Gartnerihagen, Orkanger

Boligprosjekt med sentral beliggenhet i den nye Veksthusgata (øst for Orkdalsveien bak gamle Orkdalsbanken) bestående av 27 store leiligheter over 5 etasjer med parkeringskjeller, totalt 2.475 kvm BRA. Heimdal Eiendomsmegling forestår salget, Backe Trondheim AS har totalentreprise og byggherre er Orkdalsveien 82B AS som eies av EBO Eiendom AS 50 % og lokalt eierskap gjennom brødrene Opøyen. Byggestart er estimert til 3. april 2017. Se mer på http://gartneri-hagen.no/

Gartnerihagen

Kastbrekka, Utleir

Oppstart regulering er varslet og reguleringsarbeidet pågår. Målet er å få en blandet bebyggelse bestående av terrasseleiligheter og frittliggende eneboliger som utnytter de særs gode sol- og utsiktsforholdene, totalt ca 80 enheter. Pir II arkitekter er engasjert i utviklingen av prosjektet. Byggherre er Kastbrekka Eiendom AS som eies 50 % av Staur Eiendom AS og Reitan Eiendom AS.

Kastbrekka

Husbyaunet, Stjørdal

Tomteområdet på ca 25 mål beliggende i høyden øst for Stjørdal sentrum med gode sol- og utsiktsforhold. Området er regulert til bolig og det jobbes med å få igangsatt regulering. Det vil bli utbygging av eneboliger, rekkehus og leiligheter totalt ca 50-70 enheter.

Husbyaunet, Stjørdal

Hårstad Minde, Tiller

Hårstad Minde ble ferdigstilt våren 2014. EBO Eiendom har jobbet aktivt med prosjektet siden reguleringsprosessen i 2007 ble igangsatt. I samarbeid med arkitekt Rambøll og Team Bygg har selskapet utviklet 22 moderne og delikate boliger i fantastiske omgivelser. 9 av enhetene er bygget i en tidsriktig lavblokk og resterende 13 er praktiske og lekre eneboliger bygget i kjede. Samtlige boenheter ble solgt før året 2012 var omme.

Blåskogporten, Hitra

I samarbeid med arkitekt Håvard Eide og Hitra Bygg og Snekkerservices ferdigstilles Blåskogporten i landlinge, vakre omgivelser på Hitra. Prosjektet er bestående av 12 leiligheter på 90 kvm og bygget med målsetning om utleie. Prosjektet kan også selges samlet og vil være ideelt for større aktører med behov for utleieboliger.

Last ned tegninger

Tangflata, Buvika

Tangflata er et pågående boligprosjekt hvor de første seks rekkeshusleilighetene stod innflyttingsklare høsten 2013. Bygging av resterende fem har planlagt byggestart høsten 2014. I samarbeid med arkitekt Odd Håkon Byberg skapes det moderne leiligheter i solrik og sjønær beliggenhet.

Last ned prospekt

Eiendomsforvaltning

Næringslokaler sentralt i Trondheim og på Oppdal leies ut til ulike aktører.


Kontakt

Morten Lilleberg
+47 975 98 701